Bedemand i Ryslinge
Den Lokale Bedemand står til din disposition, hvis du har brug for assistance i forbindelse med et dødsfald i Ryslinge. Et dødsfald kan ske forventeligt, eller det kan ramme som et lyn fra en klar himmel. Uanset hvordan afdøde har forladt jer på, vil der være en række spørgsmål, som du formentlig har behov for at finde svar på. Disse svar kan en erfaren bedemand hjælp med.
Vi har mange års erfaring i vores bedemandsforretning, og da vi ved at mange dødsfald rammer på skæve tidspunkter, har vi åbent døgnet rundt. Det betyder at du og familien kan kontakte os dag eller nat og på alle ugens dage, også på søndage samt helligdage. Vi sidder klar ved telefonen, og vi kan rykke ud med meget kort tids varsel.
Og hvad kan I bruge den lokale bedemand til? Jo, vi bistår med ekspertise og professionalisme samt mange års erfaring, når I får brug for hjælp til bisættelse eller begravelse i Ryslinge Sognekirke. Vi har et godt samarbejde med de ansatte i kirken, og vi tager naturligvis gerne kontakt til præsten for at få overblikket over den forestående højtidelighed.
Ud over at vi hjælper med denne kontakt, er vi også parate til at hjælpe med mange af de andre praktiske opgaver i forbindelse med dødsfaldet. Som pårørende kan det virke aldeles uoverskueligt at skulle forholde sig til en masse praktiske opgaver. Måske sidder følelserne uden på tøjet, og derfor kan det være en fantastisk god ide at bruge bedemandens assistance i forhold til det sidste farvel.
Vi har nogle helt konkrete løsningsforslag til jer, når I skal tage stilling til en række praktiske forhold omkring dødsfaldet. Vores erfaring kommer jer til gode, og vi forlader jer først, når hele højtideligheden er overstået. Med andre ord kan I trække på os i døgndrift, hvis I har brug for hjælp i den svære stund.
Hvordan indrykker man for eksempel en dødsannonce i Midtfynsposten, og er der specielle regler i forhold til, hvor mange der må være forsamlet ved kirken? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra pårørende, som står efterladt tilbage. Men der er mange andre spørgsmål, som vi naturligvis også gerne hjælper med. Dette kan for eksempel være:
- Hvad koster en begravelse?
- Hvilket tøj skal afdøde have på i kisten?
- Kan man afholde en højtidelighed alle steder?
- Kan man blive begravet, hvis man ikke er medlem af Folkekirken?
- Er der regler for hvilken musik man spiller ved bisættelsen?
- Må man fremstille sin egen urne eller kiste?
Som forklaret er ovenstående blot nogle få af de spørgsmål, som vi hører i forbindelse med dødsfald. For os er det vigtigt at understrege, at der ikke findes dumme spørgsmål, og vi besvarer dem gerne døgnet rundt.